Verwen de huid op een veganistische manier.

Op zoek naar een vegan gezichtsverzorging routine? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de afgelopen vijf jaar is het aantal zoekopdrachten naar de term ‘veganistisch’ in Nederland met 505% toegenomen, zo meldt Google Trends. Steeds meer mensen kiezen voor gewoontes die afstand nemen van dierenmishandeling. Respect voor dieren en de planeet is niet langer een mode om een ​​echte levensstijl te worden.

Het gebruik van een toner is de beste manier om je huid te reinigen. Helpt de laatste sporen van reinigingsmiddel of gezichtsmasker te verwijderen, sluit de poriën en bereidt het gezicht voor op hydratatie. Je kunt ze gebruiken door ze rechtstreeks op het gezicht of op een watje aan te brengen. Ze zitten boordevol verfrissende ingrediënten voor die dagen die eeuwig lijken of die wanneer het te warm is, en over het algemeen voor elk moment dat je een frisse neus nodig hebt. Als je jezelf een beetje wilt verwennen, probeer dan tablettoners, ze zijn allemaal veganistisch, je hoeft alleen maar te beslissen welke toner het beste bij de behoeften van je huid past met de juiste vegan gezichtsverzorging.

Vergeet niet te hydrateren!

Of je nu op zoek bent naar diepe hydratatie of een lichte crème, vegan gezichtsverzorging draagt altijd bij. Zoals bijvoorbeeld een gezichtscrème die de droge, probleemhuid verandert in een engelachtig gezicht. Dat bijvoorbeeld gemaakt is met kalmerende ingrediënten die een dunne film op de huid vormen om vocht vast te houden. Amandelolie en melk hydrateren licht, precies waar je gezicht het nodig heeft. Als je huid dorstig is en diepere hydratatie nodig heeft, kalmeer hem dan met een gezichtscrème boordevol voedende oliën en boters, avocado, aloë vera en een subtiele geur van rozen en neroli.

Jezelf verwennen hoeft niet ingewikkeld te zijn, het kan ook heel simpel gemaakt worden en in elk product vind je duidelijk een vegan of vegetarisch onderscheidend. Zorg dat je de informatie van het betreffende product goed leest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *