Massage in Utrecht in de spa capsule

Zen

Laatst heb ik een hele bijzondere massage in Utrecht gehad. Een massage in een speciale spa capsule. Dit is een hydrojet massage, oftewel een massage met waterstralen. Maar in deze spa capsule wordt je niet nat. Je hoeft je zelfs niet uit te kleden!  Je gaat in de capsule liggen en daarna doet de hydrotherapie zijn werk. In de capsule zitten 28 waterjets. Deze zijn computergestuurd en kunnen ook aangepast worden qua waterdruk, temperatuur en frequentie.

Massage in Utrecht

Massage in Utrecht met waterstralen

Deze massage in Utrecht was echt heerlijk! Ik vind massages erg fijn maar ook een beetje ongemakkelijk. Met deze spa capsule is er geen lichamelijk contact en je hoeft ook niet bloot. Veel mensen vinden dat toch wat prettiger. Bovendien is het ook lekker snel. Je gaat er in liggen en 10 minuten laten ben je heerlijk ontspannen en zijn al je spieren los gemasseerd. Echt even tien minuten totale ontspanning. Lekker wegdromen en genieten van de rust en de massage.

Spa capsule

Helpt ook tegen stress

Naast ontspannend is de hydromassage in de spa capsule ook erg goed tegen stress. Het helpt namelijk de spieren ontspannen en ook de bloedsomloop, bloeddruk en hartslag gaan door de massage weer naar hun normale niveau terug. In stressvolle tijden kun je best af en toe een massage in de spa capsule boeken zodat je even goed kunt ontspannen. Ontspanning is namelijk de beste remedie tegen stress.

Deze massage in de spa capsule kun je boeken bij Zen Zon Zee in Utrecht. Dit wellness centrum heeft een uniek concept. Je kunt hier namelijk in je eentje genieten van wellness faciliteiten zonder andere mensen. Je bent ongeveer in een uurtje binnen en dan verlaat je heerlijk ontspannen het centrum. Naast de spa capsule zijn er nog veel meer wellness faciliteiten.