Leuke ideeën voor je slaapkamer

Als je je slaapkamer opnieuw wilt indelen, dan is het belangrijk om na te gaan wat je stijl is. Ook is het fijn om te weten wat je eigenlijk allemaal kan doen, om outside of the box te denken. Schroom dan ook niet om online inspiratie op te doen. Je kan voor een mooie spiegel hout gaan, en denk ook aan de ruimte volledig gebruiken. Werk omhoog.

Kleine kamer

Als je een kleinere kamer hebt dan is het belangrijk dat je de ruimte volledig gebruikt. Je wilt zoveel mogelijk spullen kwijt, zonder dat het te druk wordt. Je kan hierbij denken aan omhoog werken, grote planken hoog ophangen. Je kan ook onder je bed bakken schuiven met allemaal spullen erin. Denk er ook eens aan om even helemaal door je kamer te gaan. Zo kan je alles weggooien wat je niet echt meer wilt hebben of nodig hebt. Ook kan je de kamer groter maken met een spiegel hout.

Grote kamer

Als je een grote kamer hebt, is het een must om alles ook robuust en groot te maken. Al je meubels moeten groot zijn. Dit helpt niet alleen met opbergruimte, maar is ook fijn omdat je dan niet teveel spullen in je kamer hebt staan. Dat kan chaotisch voelen. Ook is het leuke van een grote kamer dat je best wel veel opties hebt in hoe je het in wilt richten. Als je wilt gaan decoreren in je kamer, is het belangrijk te bedenken wat je mooi vindt. Planten kunnen erg mooi staan, maar als je al weet dat ze binnen de kortste keren doodgaan, kan je beter voor iets anders gaan. Boeken of beeldjes. Schilderijen of spiegels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *