Gellak nagels

Gellak nagels zijn de hipste trend tot nu toe voor je nagels. Dat komt, omdat er veel voordelen aan zitten. Deze gaan we bespreken in dit artikel, dus ben jij ook iemand die eens gellak nagels wilt laten zetten? Of iemand die er zelf mee wilt beginnen? dan is dit artikel helemaal voor jou bedoelt. Om meer informatie op te doen over gellak nagels kan je ook eens een kijkje nemen op Pink Gellac.

De vele voordelen van Gellak nagels

Gellak nagels zijn niet zoals gewone nagellak, dat komt omdat er een gel substantie verwerkt is in de gellak. Dit zorgt ervoor dat gellak nagels extra sterk zijn en beter tegen beschadigingen kunnen dan reguliere nagellak. De bestendigheid waarover ik praat wordt opgebouwd uit drie lagen, namelijk:

  • Een basislaag. De basislaag is de laag die over je eigen nagel gaat en hoort dus het beste te hechten met jouw nagel. Deze laag zorgt ervoor dat je eigen nagels gezond blijven en dat de bovenste lagen hun werk kunnen doen.
  • Kleurlaag. De tweede laag is de kleurlaag, met deze laag geef je een kleurtje aan je nagels. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit niet toe te passen en voor iets heel anders te gaan, bijvoorbeeld een french nail of au naturel. 
  • Toplaag. De derde laag is de laatste laag die je aanbrengt en dat is de laag die de meeste schade opvangt waardoor jouw nagels en eventueel de kleur van je nagels in top kwaliteit blijven.

Heeft dit je al een beetje enthousiast gemaakt om te beginnen met gellak nagels? Dan is het ook mogelijk om een starterspakket gel nagellak aan te schaffen. Met deze set kun jij je eigen nagels laten zetten of die van je vrienden en vriendinnen. Als je echt gepassioneerd raakt over gellak nagels kan je zelfs een bedrijf beginnen van je hobby! Het is dus niet alleen een mooi kijkje op je nagels.