Een wafeldeken voor jouw salon

wafeldeken

Wanneer je een massagesalon of een schoonheidssalon bezit wil je er natuurlijk alles aan doen dat de cliënt de maximale ervaring eruit haalt. In een massagesalon wil je natuurlijk dat hij of zij weer helemaal tot rust komt en weer naar buiten loopt alsof ze zich herboren voelen. Hetzelfde geldt natuurlijk in een schoonheidssalon. Je wilt natuurlijk dat je klanten naar buiten lopen met een voldaan gevoel. Om de ervaring van je klanten en cliënten nog beter te maken kun je er voor kiezen om gebruik te maken van een wafeldeken. Deze dekens zijn super zacht en bieden het ultieme comfort. Ze zijn gemaakt van 100 procent katoen en vaak ook voorzien van een neutrale kleur.

wafeldeken

Het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk

Wanneer je een wafeldeken koopt is het belangrijk dat je kijkt of deze voldoet aan de Oeko-Tex Standard 100. Dit betekent dan namelijk dat de deken op een manier is gemaakt met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Zo hoeven de cliënten zich ook geen zorgen te maken of de deken wel veilig is om te gebruiken. Zo wordt de deken dus op een milieuvriendelijk manier geproduceerd en weet je zeker dat het geen schade kan aanrichten aan de gezondheid van cliënten. Bovendien zie je ook dat de deken erg duurzaam is en lang mee gaat. Dit zijn natuurlijk vele pluspunten.

Waar kun je deze dekens vinden?

De wafeldeken kun je gemakkelijk online vinden. Zo krijg je meteen te zien welke kleuren er zijn en of het is waar je naar op zoek bent. Ook kun je meerdere site met elkaar vergelijken zodat je niet teveel betaald voor de deken. Dit zou natuurlijk super zonde zijn en kan makkelijker voorkomen worden. Daarom moet je niet meteen de eerste en beste deken kopen die je tegenkomt en dus verder zoeken en kijken of je een betere aanbieding tegenkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *