Gellak nagels

Gellak nagels zijn de hipste trend tot nu toe voor je nagels. Dat komt, omdat er veel voordelen aan zitten. Deze gaan we bespreken in dit artikel, dus ben jij ook iemand die eens gellak nagels wilt laten zetten? Of iemand die er zelf mee wilt beginnen? dan is dit artikel helemaal voor jou bedoelt. Om meer informatie op te doen over gellak nagels kan je ook eens een kijkje nemen op Pink Gellac.

De vele voordelen van Gellak nagels

Gellak nagels zijn niet zoals gewone nagellak, dat komt omdat er een gel substantie verwerkt is in de gellak. Dit zorgt ervoor dat gellak nagels extra sterk zijn en beter tegen beschadigingen kunnen dan reguliere nagellak. De bestendigheid waarover ik praat wordt opgebouwd uit drie lagen, namelijk:

  • Een basislaag. De basislaag is de laag die over je eigen nagel gaat en hoort dus het beste te hechten met jouw nagel. Deze laag zorgt ervoor dat je eigen nagels gezond blijven en dat de bovenste lagen hun werk kunnen doen.
  • Kleurlaag. De tweede laag is de kleurlaag, met deze laag geef je een kleurtje aan je nagels. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit niet toe te passen en voor iets heel anders te gaan, bijvoorbeeld een french nail of au naturel. 
  • Toplaag. De derde laag is de laatste laag die je aanbrengt en dat is de laag die de meeste schade opvangt waardoor jouw nagels en eventueel de kleur van je nagels in top kwaliteit blijven.

Heeft dit je al een beetje enthousiast gemaakt om te beginnen met gellak nagels? Dan is het ook mogelijk om een starterspakket gel nagellak aan te schaffen. Met deze set kun jij je eigen nagels laten zetten of die van je vrienden en vriendinnen. Als je echt gepassioneerd raakt over gellak nagels kan je zelfs een bedrijf beginnen van je hobby! Het is dus niet alleen een mooi kijkje op je nagels.

Massage in Utrecht in de spa capsule

Laatst heb ik een hele bijzondere massage in Utrecht gehad. Een massage in een speciale spa capsule. Dit is een hydrojet massage, oftewel een massage met waterstralen. Maar in deze spa capsule wordt je niet nat. Je hoeft je zelfs niet uit te kleden!  Je gaat in de capsule liggen en daarna doet de hydrotherapie zijn werk. In de capsule zitten 28 waterjets. Deze zijn computergestuurd en kunnen ook aangepast worden qua waterdruk, temperatuur en frequentie.

Massage in Utrecht

Massage in Utrecht met waterstralen

Deze massage in Utrecht was echt heerlijk! Ik vind massages erg fijn maar ook een beetje ongemakkelijk. Met deze spa capsule is er geen lichamelijk contact en je hoeft ook niet bloot. Veel mensen vinden dat toch wat prettiger. Bovendien is het ook lekker snel. Je gaat er in liggen en 10 minuten laten ben je heerlijk ontspannen en zijn al je spieren los gemasseerd. Echt even tien minuten totale ontspanning. Lekker wegdromen en genieten van de rust en de massage.

Spa capsule

Helpt ook tegen stress

Naast ontspannend is de hydromassage in de spa capsule ook erg goed tegen stress. Het helpt namelijk de spieren ontspannen en ook de bloedsomloop, bloeddruk en hartslag gaan door de massage weer naar hun normale niveau terug. In stressvolle tijden kun je best af en toe een massage in de spa capsule boeken zodat je even goed kunt ontspannen. Ontspanning is namelijk de beste remedie tegen stress.

Deze massage in de spa capsule kun je boeken bij Zen Zon Zee in Utrecht. Dit wellness centrum heeft een uniek concept. Je kunt hier namelijk in je eentje genieten van wellness faciliteiten zonder andere mensen. Je bent ongeveer in een uurtje binnen en dan verlaat je heerlijk ontspannen het centrum. Naast de spa capsule zijn er nog veel meer wellness faciliteiten.